Ingrediente (6 porții)
- 18 tuburi de cannelloni
- 500 ml smântână grasă
- 75 g Parmesan ras
UMPLUTURĂ
- 500 g brânză ricotta
- 200 g spanac tânăr
- 75 g Parmesan ras
- 75 g pesmet
- Sare și piper
Preîncălziți cuptorul la 200°C.
În Bolul Bermuda 3 l amestecați toate ingredientele pentru umplutură, folosind Spatula de Silicon lată.
Montați Mașina de tocat Multifuncțională cu discul cu perforații mari și tulumba de cârnați, umpleți tuburile de cannelloni cu umplutura rezultată și aranjați frumos în Ultra Pro 3,3 l.
Turnați smântâna grasă și 25 g Parmesan ras în Ibricul MicroCook 1L. Dezasamblați Mașina de tocat și curățați surplusul cu Spatula de Silicon Subțire, apoi puneți-l în Ibricul MicroCook. Acoperiți vasul cu capacul și puneți-l în cuptorul cu microunde 3 min., la 600 W.
Turnați conținutul vasului direct peste tuburile de cannelloni și presărați restul de Parmesan deasupra.
Acoperiți și băgați la cuptor 25 min. Îndepărtați capacul și mai gătiți 5 min.